This post has absolutely nothing to do with employment law,  but as a Boston Employment Lawyer I cannot sit back…

This post has absolutely nothing to do with employment law,  but as a Boston Employment Lawyer I cannot sit back here without a post about the Boston Red Sox. Undoubtedly what follows will increase my chance of obtaining the next best employment lawsuit in Boston. What follows will titillate your realm of experience for the Boston Red Sox via a Boston Employment Lawyer.

So Boston jurors, here are your questions:

1. In 1901, the American League Boston franchise began. What was the team called? 

Answer: Boston Americans and that was not their first name either

2. In which year did the great Babe Ruth first play for the Red Sox? 

Answer: 1914

P.S. The Red Sox won the 1915 World Series after going 101-50 in the regular season. Babe Ruth had one at-bat in the entire series

3. Who was the first Red Sox player to hit 50 home runs in a season? 

Answer: Jimmie Foxx

4. How many home runs did Ted Williams hit as a Red Sox player?

Answer: 44

5. What years did Ted Williams play with the Red Sox?

Answer: 1939-1960

Sorry for two questions on Ted Williams, but he is one of my all time favorites

6. Who was the first Red Sox pitcher to win the Cy Young Award? 

Answer:  Jim Lonborg

Ok, Cy Young is another all-time favorite. It might be discrimination not to have two questions that involve his presence

7. Who compiled the most wins in the Major League?

Answer: Cy Young at 511!!!

8. Who led the Boston Red Sox by hitting 43 home runs in the 2004 season?

Answer: Manny Ramirez

Tryin’ not to discriminate against you younger followers to this page. 

Truth be told, I saw Manny Ramirez play as a Dodger not a Boston Red Sox

Ok, this is a good segue. Congratulations Boston and your Boston Red Sox even if my Los Angeles Dodgers didn’t cut this championship. You deserved the win. Proud to be a Boston Employment Lawyer. See you at a Dodgers or Red Sox game next season!